Αποστολή Προϊόντων

Η αποστολή προϊόντων γίνεται με κούριερ στη διεύθυνση που θα μας καθορίσετε σε 1-3 εργάσιμες μέρες από την ώρα της επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας.  Σε περίπτωση που επιθυμείτε μεταγενέστερη παράδοση θα πρέπει να το σημειώσετε στο κουτί ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που επιλέξετε η παραγγελία σας να σταλεί σε άλλη διεύθυνση (πχ αν αφορά αποστολή δώρου), είναι σημαντικό να καταχωρήσετε το τηλέφωνο επικοινωνίας του παραλήπτη στο κουτί ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας για δυνατότητα επικοινωνίας για τις λεπτομέρειες της παράδοσης.

Τα έξοδα αποστολής για όλη την Κύπρο ανέρχονται στα €4.  Τα έξοδα αποστολής για αγορές μεγαλύτερες των €70 είναι δωρεάν.

Οι παραδόσεις γίνονται από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 09:00 και 17:00 εκτός και αν υπάρχει σχετική ανακοίνωση στην αρχική μας σελίδα για τροποποιήσεις.  Σάββατο, Κυριακή και επίσημες αργίες δεν γίνονται παραδόσεις.

Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από την έδρα του καταστήματος μας στην οδό Περικλέους 3α, 2020 Στρόβολος, Λευκωσία  Δευτέρα με Παρασκευή 10:00-18:00.  Αφού προχωρήσετε στο ΤΑΜΕΙΟ επιλέξτε PICKUP FROM STORE για να παραλάβετε οι ίδιοι και δωρεάν την παραγγελία σας.  Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο +357 22769779.

Η διεκπεραίωση των παραγγελιών γίνεται Δευτέρα με Παρασκευή 10:00-17:00.

Για αποστολές εκτός Κύπρου παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο +35722769779 ή ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας www.afaiagallery.com ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο hello@afaiagallery.com.