Λίγα λόγια

Στα παιδικά μου χρόνια οι πόροι ήταν λιγοστοί.  Δε γνωρίζω λοιπόν τι προηγήθηκε.  Η αγάπη μου για τη δημιουργία λόγω αναγκαιότητας ή η ανάγκη για τη δημιουργία λόγω της αγάπης μου γι’ αυτήν;  Το σίγουρο είναι ότι η αγάπη αυτή ήταν ανέκαθεν μεγάλη και με τα χρόνια μόνο μεγάλωνε.

Όταν ο καιρός ήταν καλός και τα φεγγάρια στη θέση τους αλλά προπαντός με την ενθάρρυνση της πολυαγαπημένης μου Χριστιάνας, το κατάστημα Αφαία λειτούργησε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2010 σε ένα στενό δρομάκι στην παλιά Λευκωσία.  Το όνομα Αφαία προέκυψε ως ένα από τα 45 επίθετα που κατείχε η θεά Αθηνά (η οποία ήταν και προστάτιδα των τεχνιτών και της χειροτεχνίας) και που σημαίνει «λαμπρή», «γεμάτη λάμψη».  Για 3 χρόνια και μέχρι τις αρχές του 2014, η Αφαία άνοιγε τις πόρτες της μόνο απογεύματα.  Τότε ήταν που αποφάσισα να τερματίσω τη δεκαεπτάχρονη πορεία μου ως τραπεζική υπάλληλος και να ακολουθήσω το όνειρο μου αποκλειστικά, μετακομίζοντας την Αφαία στην οδό Αισχύλου στην παλιά Λευκωσία.

Μετά από μια επιτυχημένη δεκαετία στην παλιά πόλη της Λευκωσίας, κατά την οποία η Αφαία αγαπήθηκε και αγκαλιάστηκε με θέρμη, ακολουθώ τις εισηγήσεις και τις επιθυμίες σας αλλά και την εποχή, δημιουργώντας αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα και μετακομίζοντας το φυσικό κατάστημα στην οδό Περικλέους 3α, 2020 στον Στρόβολο.  Επιθυμία μου να σας προσφέρω την ευκολία της αγοράς μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος στην άνεση του δικού σας χώρου και χρόνου με αποστολές στην Κύπρο αλλά και παγκόσμια ενώ παράλληλα να μπορείτε να εξυπηρετηθείτε και εντός του καταστήματος σε μια κεντρική γεωγραφικά τοποθεσία στη Λευκωσία.

Στο μεταξύ εξελίσσεται και η in-house σειρά αντικειμένων με την επωνυμία Bart.

Συνεργασίες

Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με μια επιλεγμένη ομάδα Ελλήνων καλλιτεχνών με σημαντική παρουσία στον χώρο των χειροποίητων αντικειμένων τέχνης και του σχεδιασμού και κατασκευής κοσμημάτων.  Όλα τα προϊόντα που σας παρουσιάζουμε είναι επιλεγμένα από εμάς ένα προς ένα. Γνωρίζουμε προσωπικά όλους τους καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργαζόμαστε και η επιλογή τους γίνεται προσεκτικά, με γνώμονα την ποιότητα αλλά και το διαφορετικό ύφος μεταξύ των συλλογών.  Με αυτόν τον τρόπο προσφέρουμε την αναγκαία ποικιλία που να καλύπτει τις ανάγκες σας αναλόγως της περίστασης, του στιλ διακόσμησης αλλά και του προσωπικού στιλ εμφάνισης στην περίπτωση του κοσμήματος.

Ο σεβασμός στη μοναδικότητα και την ομορφιά της μας ωθεί να αποφεύγουμε τις πολλές επαναλήψεις δίδοντας σας την ευκαιρία να αποκτήσετε ή να χαρίσετε κάτι ξεχωριστό. Αντικείμενα που θα χαρίσουν την ενέργειά σας στον χώρο, κοσμήματα που θα κολακεύσουν κάθε σας εμφάνιση και δώρα που θα αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις και θα μείνουν αξέχαστα.

Inhouse συλλογή – Bart

Επιπρόσθετα αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την κατασκευή προσωποποιημένων (custom made) αντικειμένων με την επωνυμία Bart. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται μπομπονιέρες γάμου και βάφτισης, επιχειρηματικό δώρο, δώρο εμπνευσμένο από τον αποδέκτη ή την περίσταση καθώς και αντικείμενα για διακόσμηση συγκεκριμένου χώρου (οικίας, γραφείου, ξενοδοχείου κλπ). Ανάλογα την περίπτωση, θα σας εξυπηρετήσουμε με προσωπικό ραντεβού στο στούντιο μας ή/και στον χώρο σας για να σας παρουσιάσουμε δείγματα, υλικά και ιδέες.

Με αγάπη,

Ρούλα Χαραλάμπους